Karin heter jag och arbetar som spirituellt medium. 

Jag har många års erfarenheter av att vägleda andra i tarot korten och andligt.

Jag har företaget Karins själarum som ligger i Östersund mitt i Jämtland. 

Här håller jag kurser inom personlig utveckling och medialt och tarotkort. 

Jag även har många års erfarenheter att vägleda på telefonlinje och personliga möten i det andliga vägledandet. Jag arbetar även med offentliga personer och vägleder dom i deras privatliv så som deras karriär.

Mina första andliga minnen är från tidig ålder. Dem på andra sidan kom för att berätta att dem fanns med oss efterlevande även om dom lämnat oss och jag kunde berätta för olika personer vilka dem hade med sig hur dem såg ut hur dem dog och hur dem levde innan dem lämnade jordelivet. Som liten har man inte den spärren eller etiken och moralen som vi får med oss under uppväxt åren och jag förmedlade bara det andra sidan berättade och många ville fråga massa som jag kunde känna som svårt att svara på. Själv såg jag inte detta som något konstigt då jag förmodligen trodde alla kunde se samma som jag. Jag började se och uppleva andra sidan mer och mer och hade en fantastik mamma som inte slog bort det med fantasier. Jag utvecklade min medialitet med att gå kurser för att träffa likasinnade och tillslut utvecklade jag mig till medium. Jag förstod det skulle hjälpa många finna healing i själen och kunna fortsätta leva efter deras förlust med sina nära och kära.

När jag hade mitt första möte med en av mina guider var jag runt 11 år och som jag i denna ålder skrev dagbok noterade jag mitt första möte då min guide tog kontakt i fysisk form. Det jag noterade i min dagbok var noteringar om framtiden och mitt syfte här som människa i detta liv. Han kommer en i dag till mig och ger budskap om det som är viktig i den utvecklande delen i livet och ger mig råd om saker som handlar om det jag skall utveckla.  

Jag tar även emot kunder på min mottagning och vill du boka in en tid med mig där du kommer till Östersund går du in under fliken  Boka tid hos mig i Östersund. Du trycker på boka knappen och du kan själv boka den tid som passar dig. 


Mina diplomerade och certifierade utbildningar:

Certifierad: Freja prästinna. Prästinnaskolan Frejas Döttrar - Freja Natur Prästinnor.

Certifierad: Änglar medium: Birkan Tore.

Certifierad: Atlantis healing: Birkan Tore.

Certifierad Tarot konsulent: Whitecauldron-England 1990-2003.

Friskvårdterapeut - Göteborgs gymnasieinstitut.

Diplomerad: Ängla massage.

Diplomerad: Healing Mariaskolan Göteborg.

Diplomerad: Kanaliseings kurs Vivi Linde.

Certifierad medium: Jill Pettersson.

Djurkommunikation: Pehr Trollsveden.

Certifierad: Regressions terapeut. Tidigare liv (TLT) och hypnos: Wissam Awad.

Mina övriga utbildningar

Magi och ritualer: Cassandra Eason.

Personlig utveckling inom det mediala: Mitt medium.

Trumspelarkurs med shaman trumman: Hasse Keravuo.

Egna studier

Magi/örter och kraftbesvärjelser.

Jag arbetar som medium och vägledare över 20 år och har andliga och tarot kurser.