Veckans tarot budskap

18.11.2019

Tänk på att en allmän dagens kort är draget ur leken för energin denna veckan. Den sträcker sig till en större grupp. 

MAGIKERN: Du kan vara inställd på att vara den smarta och lösa ett problem eller två för någon annan denna veckan. Även om det kan vara din idé och kännas roligt att hjälpa andra är det viktigt att se runt omkring en annan situation, någon du möter denna vecka kan ha lite svårare för saker i livet en du just nu. 

En person som du kanske förväntar dig vara en framgångsrik och klok person visar sina svagheter. Sträck ut en hand och var en vän denna veckan. 

Det kan kännas extra kul denna veckan att agera och vara smart, försök att hålla sakerna enkla. Någon eller flera i en grupp eller en pratar för flera kan denna vecka vilja lyssna på din kloka ord. 

Tänk på att även om veckan kan kännas upp och ner kommer det bli en bra vecka. Ni som är födda runt den 25 november har en extra energi denna månad och detta kommer upplevas som energier i luften. 

Fullmånen som nyss har lämnat oss i energin drar ännu med sin kraft. Det kommer visas sig berättar kortet för denna vecka, oavsett du är född i november eller inte. Opal kristallen kan vara till hjälp denna månad om du söker balans eller behöver stöd eller vill få en bättre ekonomi eller behöver stöd att se klarare i mörkret om du känner dig vilsen eller inte ser en utväg på en situation. Opalen är magikens starka kristall och han ser det ingen annan ser. Ljuset i tunneln. 

Kram Karin