Min pappas andliga närvaro. 

27.11.2019

I det andliga arbetet har vi en dragning till olika hjälpare och detta gör oss så unika och värdefulla. Ingen kan någonsin ta bort våran tro på de vi åkallar eller ber om stöd i våra önskningar om att bli hörda eller hjälpta. 

Några vänder sig till änglarna, guiderna, sina nära och kära på andra sidan, ljus arbetare, små folket och gudar, asar och gudinnor.  Eller andra hjälpare. 

Det finns inga rätt eller fel i denna frågan utan är vilken energi man mår bäst av att tillbe eller åkalla. 

Jag åkallar alla gudinnor i alla väderstrecken.  

Jag även har min hjälpare min pappa på andra sidan. Han ger mig det jag behöver se när det kan kännas som hinder i livet. Kanske jag behöver se mer bakom min egna vilja och se det som verkligen sker i livet. Vi har alltid haft den kontakten, även när han  levde gav han mig råd som jag kanske inte alltid bad om men råden hjälpte mig se bakom idyllen och mitt egos egna vilja.  Han bad mig ofta stanna upp och känna in och tänka efter hur jag kände i en speciell händelse. Eller i en speciell situation. Att stanna upp en minut och bara känna är detta bra för mig eller inte. 

Jag kunde bli arg på honom ibland när han kom med råd som jag inte alls hade förväntat mig. Jag ville ju han skulle bekräfta mitt ego inte be mig andas och känna in. Min pappa var medial men alla hans vänner såg han nog mer som den kloka och visa mannen och kallade han för Lampa. 

Han kunde fråga mig ibland om jag kunde se det han såg. Vi såg inte alltid samma skepnader eller det som visades sig för honom. Men jag kände energin hemma hos honom. Han kunde skämta om att när han dör så kommer han komma och dra mig i tårna när jag sov. Så ni kan ju tänka att jag låg flera nätter väntade på hans tjuvnyp i mina tår på kvällarna jag skulle sova när han precis hade gått bort. 

Tillslut förstod jag att jag inte kunde ligga vaken och vänta på just den sekunden han skulle skrämma mig på detta komiska sätt. När jag en dag bara sa  -Nu orkar jag inte ligga och vänta på att du skall nypa mig i tårna. Så jag somnade och tog några veckor innan han verkligen förverkligade hans busstreck. Trodde först det var några av mina döttrar som vaknat och ville få deras mammas uppmärksamhet av att dra mig i ena tån. 

Med dimmiga ögon och knappt något fokus så såg jag min pappa stå nedanför mina fötter med två rådjur vid sin sida. Fick fokusera min syn och förstå jag inte sov eller att det var en synvilla. Där stod han och känslan var helt underbar. Man kan inte förklara en känsla i ord. Det jag kan skriva som många kan förstå i en känsla med ord. Det kändes som hela min kropp fylldes med kärlek och kände mig uppfylld av alla positiva kärleks känslor. 

Ville fråga han tusen frågor. Hur är det på andra sidan, har du träffat gud. Alla frågor surrade i mitt huvud och det ända som kom ut ur min mun va - Hej är de verkligen du. Han bara log och han säger innan han bara försvinner. Jag går aldrig iväg, jag är här. Sedan va hans närvaro borta. 

På morgonen berättar min äldsta dotter vid köksbordet vid frukosten att hon hade pratat med morfar och han hade med sig två älgar. Men jag sov när han kom sa hon. Förstod hon menade att han hade kommit i hennes dröm med två rådjur och inte två älgar. Jag kände sådant lyckorus och ville så klart fråga henne om allt han sa till henne. Men han hade bara velat prata om skolan och de hade ätit kakor och bullar i drömmen. Sedan va han tvungen att gå för han skulle hälsa på flera. Han brukar komma när jag sover säger hon sedan men han brukar komma själv och inte med älgarna. 

Jag förstod sedan hans budskap i att visa sig för mig i fysisk energi och för min dotter i drömmen. Att även om vi dör kan vi ta form och kan visa oss för våra nära och kära. Och vi kan fortsätta ta hjälp av dom när de gått över. 

Varför jag tog upp detta i min blogg i dag? I förrgår bad jag min pappa om att se det jag inte ser i dimman som skymmer det jag behöver se. Och i och med att jag bad om hjälp kunde han visa mig det kan verkligen behövde se för att kunna agera och kunna arbeta fram. Med sig i det han visade hade han mina gudinnor som stod bakom honom redo att träda in i kraften och styrkan 

( Jag har aldrig sett gudinnorna stå som i en både med stora svärd ner i marken innan så förstår deras arbete just nu är starkt). Styrkan från andra sidan är kraftfull när vi verkligen behöver det. Men det är viktigt att vi är rena i det vi ber om.  Rena menar jag i att be om hjälp från andra sidan som inte är skadande för någon annan. 

En annan dag ska jag berätta lite om gudinnornas arbete. Och mitt kall som prästinna och styrkan man har tillsammans med sina Prästinnesystrar. 

Du är aldrig ensam även om du tror du är det så vakar alla över dig från andra sidan.  

Kram Karin