Helgens budskap "Gipsy tarot kort" 

22.11.2019

I dag delar jag helgens tre tarokort från min Gipsy tarot lek. Detta är en tarolek från Ungern och kan inte handlas in i vanliga affärer utan måste beställas direkt från Ungern. Dessa kort är helt fantastiska att arbeta med och ger så mycke insikter i vad som sker i ens liv. Även vad vi kan förvänta oss i en speciell situation. Nedan kan ni läsa om budskapen och låt energin komma i helgen som det kommer budskap om positiva saker i ert liv ni som läser denna blogg i dag eller i helgen. 

Helgens budskap handlar om meddelande och rikedomar och önskningar. 

I helgen kommer meddelande som gör att du kan känna ett mer lugn inför den kommande tiden fram över änglarna har hört din vädjan om förändring. Detta meddelande är kärleksfullt och berikande inom många olika områden. 

Några får in pengar i helgen och känner sig berikande på det sätt, medans andra känner sig berikade på vänskapen,kärleken eller rik på annat runt deras livs situation i helgen. 

Ta emot det som kommer och se det lilla som en gåva från andra sidan. Det är din tur nu att känna dig rik på händelser, möten med andra eller en vinst kan komma i din väg i helgen. Eller du inhandlar något som kan ge dig glädje i livet. 

Våga drömma och våga skapa nya önskningar i helgen. Du bestämmer vad dina önskningar ska handla om. Våga känna längtan efter någon eller något i helgen och du kommer få uppleva stora förändringar in i veckan som kommer. 

Saknar du någon så sänd iväg ett meddelande till den personen. Våga uttrycka dina känslor för andra i helgen. Du är mer älskad en du tror. Vi är rädda att bli avisade och rädda för att bli missförstådda. Ju mer du bara står och ser ut genom fönstret ju mer hindrar du dig att ta stegen ut och visa dig. Våga kliva ur din komfortzon och dela känslor och berätta vilka drömmar du har i livet. 

Helgens kort budskap. 

* Har du drömmar om att starta eget kommer du få till pengar till att kunna förverkliga dina drömmar. 

* Väntar du på meddelande angående pengar i veckan kommer du få bra meddelande om detta och kan börja planera nästa månad. 

* Väntar du på meddelande från någon person som du känner dig rik med i känslor kommer han eller hon sända dig ett meddelande eller ringa dig och ni kommer längta efter att få ses eller så bestämmer ni ett möte till veckan. 

* Väntar du in svar angående ett arbete i veckan som ger dig bra betald lön så kommer du få svar i veckan och du behöver inte gå och längta i all evighet. 


I helgen kommer jag även använda denna lek när jag arbetar på Själarummets tarolinje 

23/11 är jag inloggad kl 10-13 och 19-22 

Önskar er alla en fin helg 

Karin 

Tryck på bilden för att komma till min sida på linjen.