Hur hur arbetar änglarna med oss

19.11.2019

Änglarnas arbete är i grund och botten ett arbete och uppdrag dom alltid haft till oss människor i denna dimension vi lever i. Varför arbetar änglarna med oss? Vad är deras syfte och deras uppdrag till oss. Varför kan vissa människor kommunicera med änglarna, medans andra inte märker av eller känner deras närvaro? Är det en spärr eller är det inte i ens natur att se eller höra dom? Eller vill dom inte visa sig eller prata med en. 

Dessa frågor får jag ofta som änglar medium: Varför heter det änglar medium?  Hur kan man upptäcka att en ängel är med en? Kan man lära sig prata med änglarna? eller finns dom bara där och visar sig och pratar med utvalda grupper människor? Kan alla se och höra dom? Vilken ängel är min skydds ängel? Hur ser änglarna ut? Finns det änglar som lever som människor?

Jag tänkte ge er lite information om änglarna och hur du kan börja arbeta med änglarna och lära dig öppna upp till deras frekvens. 


  1. Ett änglar medium är en kanal mellan dom frekventera världarna. Precis som  ett vanligt medium. Vi ser änglarna och hör dom och länkar mellan änglarna så som vi länkar med en ande . Jag ser dom som ljusa energier och det lyser runt dom som en gloria men runt hela skepnaden. Hur skiljer jag på en ande och en ängel närvaro? Det är energin som skiljer sig och utseendet som anden och ängeln visar sig på. En ängel ger raka ord och raka meningar, medans anden kommunaliserar med bilder, känslor och dom olika sinnena vi har och de har haft när de levde. En ängel behöver vi inte fråga om minnen eller känslor, ängeln vet vad vi behöver för att kunna utvecklas och tvekar inte med sina svar eller ger oss inte vilseledande gåtor som vi måste lösa själva. 
  2. Varför kan bara vissa se änglarna? Alla kan se änglar, men inte alltid vårt mänskliga sinne tar upp energin. Det handlar om att våga lita på sig själv när budskapen kommer. Be en ängel komma oavsett du ser han eller henne, be om ett råd i en fråga, släpp sedan tanken. Låt svaret komma när det är menat. Ofta sitter vi och inväntar svaret och låter skepticismen ta över. Svaret kommer bara du har tålamod. Änglarna arbetar inte på kommando. De arbetar genom fria viljan. Och ger oss svaren när vi är avslappnade och vet vi är mottagna för budskapet. i själva verket ger dom oss en tanke i den frågan vi ställde och sedan svaret i en ny tanke. Vi kan ofta tro vi själva löser svaret med att få in en tanke Aha nu vet ja hur ja ska lösa problemet. Men i själva verket var det svaret du fick i den fråga du ställde en ängel en vecka innan eller en dag eller timma innan. Du kanske ser en ängel efter du fått svaret med dina egna ögonen eller ängeln visar sig som en tanke. De vet vad du klarar av och på det sättet visar dom sig för dig. 
  3. Hur upptäcker du att en ängel är med dig?  En ängel kan komma med rysningar, ,värme, med en känsla av kärlek och omsorg. Eller att du ser en ljusskepnad som lyser upp. En svävande ljus energi, ( Inte orb nu utan en ljus bolls liknade skepnad) 
  4. Hur ser en ängel ut? en ängel kan se ut på många olika sätt. Dom kan se ut som om en människa, många ser dom med vingar, med olika kläder med symboliska färger, eller med olika vapen som ger dom sin styrka.  Jag ser dom som ljusa människor med en ljus gloria runt hela deras kropp och inuti ser jag en färg ex Rafael ser jag som grön ljus färg och Michael ser jag med mörk blå färg osv.  
  5. Finns det olika änglar? ja det gör det, Det finns Ärkeänglar och änglar utan ärkeänglars titel. Varför heter det ärkeängel ( ÄÄ) och vanliga änglar? ÄÄ är i en högre besluts roll en andra änglar. De kan komma ner och hjälpa oss med på ett starkare sätt och mer styrka i dom. Ex rena platser, ge beskydd inom olika områden. Och dom tar upp kampen mot det som många kallar osaliga energier. Deras kraft är starkare en dom vanliga änglarna. Vad är en vanlig ängel. En ängel utan ÄÄ titel är en hjälpare och stöttar på andra plan,de kommer till oss i syfte att stötta och ge oss lugnet i en situation vi är i eller fas vi är i en period i livet. Som en elev sa en gång som gick Änglar medium kurs hos mig: De är som undersköterskor och ÄÄ är överläkare.  
  6. Kan änglar leva på jorden? Ja det kan dom och varför gör dom de? De vill inte påverka oss men de håller som koll på oss. Varför kan inte änglarna ingripa när något sker på jorden om de lever ibland oss? Vi skall ta ansvar för våra handlingar och lära oss av dom. Räddar de oss ur allt kan vi inte lära oss om de fel vi gör. Kan änglar ingripa? ja det kan de och då är det meningen, många kallar det änglar vakt och varför räddar dom en ur en situation? dom vet vi inte är klara med vårt uppdrag som människa. svaren kan bli många om deras syfte på jorden. Hur kan vi se att en människa är en ängel? De är dom som inte sticker ut i mängden, de kan ha en aura som är starkare en andras och de kan lysa med guld i sin aura. Deras utseende kan variera med de har ofta som de berättar ett utseende som skiljer sig från oss födda människor.  Föds änglar som vi? Ja det gör dom, Lever dom länge som människor? Oftast inte, de kan dö unga eller vet att de skall dö och kan även säga till sina familjer jag kommer dö ung. Dom vet om redan att de skall dö och när det ska ske. Dom är oftast stöttande redan som barn och kloka och visa. Vet alla om att de är levande änglar? Ja men de kanske inte kan säga det rakt ut. 

Våga ta in änglarna och lita på att dom finns med dig. Änglarna ingriper inte om det är ett måste och absolut nödvändigt. Men du kan alltid be dom om hjälp. De står redo till våra befogenheter om vi ber dom. Ofta ber vi om stödet, men inte om hjälpen. Be dom hjälpa dig säga jag behöver dig eller er. Våga använda deras energi kraft. De kan även hjälpa dig medans du sover om du har svårt ta in i vaket tillstånd. Be dom då komma och hjälpa dig när du sover. Du kan även be dom om healing och styrka att klara av situationer. 

Du kan kanalisera med änglarna för att få en mer förstärkande kontakt. 10-20 min om dagen eller i veckan och be en speciell ängel vara med dig och ta in budskapen du får, Ställer en viss fråga. När du sedan är klar med kanaliseringen skriver du ner allt du fick och ta med dig råden. 


Kram Karin