Hur används magi för att dra till sig överflöd med eldens kraft.

20.11.2019

Det finns många sätt dra till sig överflöd. Det handlar inte om girighet. Många i dag använder magi till olika saker i livet för att dra till sig överflöd i olika syften. Kanske har du dålig ekonomi eller behöver hjälp för att kunna styra upp ekonomin, orsakerna kan bli många. 

I dag tar jag upp magi och pengar och överflöd.


Överflöd och vad önskar du dig överflöd inom?

Börja med att skriva ner vad du önskar överflöd inom, och skriv där efter varför du önskar just detta överflöd. Det är viktig att veta och förstå orsaken till det vi drar till oss. Det handlar om att vara ren i sin gärning och det vi vill ha i vårat liv. 

Vad behöver du:

  1. Papper och penna
  2. Ett rött band eller snöre.
  3. Eld stad eller levande ljus
  4. Två koppar mynt (gamla fem ören går bra. du kan finna dom på loppis eller i en gammal släktings byrålåda eller din egna )
  5. En spade för utomhusbruk

Har du inte tillgång till eldstad hemma så använd stearin ljus. Tänk på brandrisken så använd eld med respekt. Färg eller storlek på ljusen har ingen betydelse. Har du tillgång till en eldstad så tänder du en eld med respekt för brandrisken här också!

Skriv ner vad du vill dra till dig och orsaken till varför direkt efter. Hur mycke du skriver är upp till var och en, vissa använder korta fraser medans andra skriver massa. Finns inga rätt eller fel. 

Rulla ihop pappret och knyt ihop det med det röda bandet eller röda tråden. 

Håll i pappers rullen mot ditt hjärta och säg det du önskar dig högt och varför du önskar dig just detta överflöd. Tänk rena tankar. 

Bränn upp i eldstaden eller tänd på ljusets veke och låt det ligga brinna upp på ett säkert eldfast fat om du tänder pappersrullen på en ljusveke. 

Låt elden i eldstaden brinna ut och slockna. Eller låt pappret på fatet brinna ut och slockna. 

Ta all aska oavsett om det är från eldstaden eller från fatet beroende på hur du bränt upp pappret. Lägg allt i en kompost säker påse ( se till att allt slocknat och inte glöder så det börjar brinna.) Du kan vänta 24 timmar om du vill vara säker att allt är släckt innan du gör nästa moment.

Ta på dig ytterkläder. 

Ta med dom två kopparmynten och askan och spaden.

Finn en plats som du kan gräva ner allt på. 

Lägg ner allt i den grop du krävt, lägg även ner ett mynt och täck sedan över med jord. Ta det andra myntet och lägg ovanför allt. Du kan trycka ner det lite om du vill. 

Tacka och lämna platsen. 

Tänd ett ljus när du kommer hem drick en kopp te eller kaffe. Slappna av och låt magin får gro. 

Koppar mynten bevarar din överflöds magi och så länge mynten ligger på platsen kommer din magi med överflöd alltid gro. 

Lycka till Kram Karin