Du är viktig!

24.11.2019

Hur ofta sitter du ner och pratar med dig själv? 

Hur ofta berättar du för dig själv hur värdefull du är?

Ser du dig själv som mindre viktigt och sätter alla andra i första ledet och du står bakom alla?

Det är dags att vakna upp och lyssna inåt på din kraft och hur viktig du själv är och ställa dig i första led. 


Ofta tror vi eller tänker att vi är själviska när vi tar för stort plats runt de vi älskar eller de vi träffar dagligen. 

Om du mår bra kan andra även må bra. Om du tar hand om dig kan andra se hur du lyser. Om du talar om för andra att du är värdefull så kommer de följa dina steg och börja se sig själva som värdefulla. 

Jag spelade in en digital meditations cd år 2014  Din  inre stjärna som mina guider bad mig skapa genom en kanalisering och först tänkte jo men haha de skall vi nog bli två om. Två månader senare va den inspelad. 

Den cd även lyfte upp mig från den grop jag själv befann mig i. Jag värderade mig inte ett dugg, Jag satte alla andra först och själv stod jag i skymundan. 

Förstod efter guiderna kom med budskapen varför jag skulle göra denna cd. Jag fick mejl och tack för den lyfte upp andra som lyssnade på den och förstod då guidernas mening med att Du är viktig , du är värdefull och du har en röst och den ska bli hörd. Trodde aldrig att den skulle lyssnas av andra men guiderna vet vad vi behöver för att kunna leva fullt ut och för att kunna lysa och värdera oss mer. Jag visste jag var tvungen att värdera mig i guld även om det tog tid att växa i den rollen. Men jag lyfte mina egna vingar och i dag har jag gjort min röst hörd. Och jag värderade mig och säger orden guiderna bad mig säga och dela med andra dagligen även till mina kunder jag pratar med dagligen både på min mottagning och de jag pratar med på min tarotlinje www.sjalarummet.se

Ett värdefullt råd guiderna gav mig i kanaliseringen som jag delar med er här och nu. Lyssna på dina hjärtslag och känn livet inom dig. Andas för att leva och lev för att njuta och värdera dig som guld och du är mer värdefull en du tror, du är magnifik.

Skriv orden på en lapp häng på kylen eller på en dörr som du alltid kan se.
- Du är viktig du är värdefull du har en röst och den ska bli hörd. Dela orden med dig själv dagligen och dela dom med andra du möter. 

Kram Karin