Själarummets budskap

18.11.2019

Vila i bloggandet och vad har hänt sedan jag slutade tills nu 

Det är ett tag sedan jag bloggade om andlighet och om den personliga utvecklingen som får oss att växa både personligt och spirituellt. Och nu är jag tillbaka igen med ny blogg och nya insikter och jag kommer dela mycke tips och annat kul till er.

Vad har då hänt sedan jag beslutade mig att sluta arbeta som vägledare på en linje som jag arbetade på sedan 2015-2019.

Jag ville utveckla mig och fick i en kanalisering av mina guider att det var dags att se min egna stig i mitt liv. Jag visste inte alls vilken stig detta var men dom visste redan och kände jag var tvungen ha tilliten och lita på deras klokhet, även om jag stod väntande på att de skulle visa vägen fram som denna stig skulle ta mig.

Jag började med att säga upp mig och där stod jag och hade min tillit till guiderna och jag litar på deras ord i det dom visade mig.! Och jag skulle gå min egna väg även om det var okänd mark skulle jag finna rätta vägen och jag öppnade min egna telefon linje som heter Själarummet och jag behövde en klok person jag känner tillit till och vet har visioner och ärlighet i själen min prästinne syster Maria. Och anställde henne som personal chef och vi fick nya visioner och våra vägar korsades även i linjens arbete och inte bara i prästinne arbetet och systerskapet.

Jag förstår min stig inte är klar och vägen fram kommer kontras av äventyr och spännande personer. Är tacksam att jag kunnat skapa detta med guiderna och med mina fina vägledare som arbetar på linjen och med min syster i väven.! Ni är absolut välkomna besöka min linjes hemsida

Länk adress www.sjalarummet.se