Änglarnas vägledning inför nya året 2020

30.12.2019
Bilden är hämtad lagligt på https://pixabay.com/
Bilden är hämtad lagligt på https://pixabay.com/

Denna års vägledning är öppen för de sm vill ta emot. Det handlar inte om regler eller att följa detta utan se det som en berättelse även om änglarna vet och förmedlar det dom ser för oss. Alla har vi egna val och egna känslor. I morgon nalkas nyårs afton och detta med nytt år klockan 24:00. 

Jag kanaliserar alltid med änglarna inför ett nytt år och deras budskap är lika välkommet varje år. 

Kanalisering med ärkeänglarna inför år 2020 

Januari

Det ni ska fokusera på detta år är varandra. Låt er samlas och låt er förlåta det som är viktig att förlåta. Skapa balans mellan liven. Många barn kommer födas detta år och ni alla har en livs uppgift att visa dessa barn hur livet är och hur ni vill det ska vara för de som som ska vandra efter er. Många kommer detta år finna sin egna styrka och är du som läser inne i en separation finns vi för dig och vi tröstar dig. Be oss komma och vi ska hjälpa dig. Dela dina känslor med andra och våga stå i din mänskliga kraft. Älska dig själv så som vi älskar dig. 

Februari

Våga att stå på egna ben. Stanna upp om du känner dig osäker på det som ligger framför dig. Dela dina rädslor med andra och våga stå fast i att vara den person du är. Du kan lufta dina känslor så som andra till dig. Se din glöd i att vara stark. Reser du denna månad ska du vara i balans och be oss följa dig på din resa. De som vandrar vidare i livet och tar nya steg kommer känna lycka i att finna sina nya vägar. Våga släppa det gamla för att kliva in i det nya, vad håller dig kvar? stanna upp och reflektera i vad som är viktigt för dig. Denna månad kommer många känna sig fria från alla måsten och det är viktigt ni ser er själva som värdefulla oavsett ni lämnar eller går in i nya åtaganden. 

Mars 

Ni kommer behöva styrka denna månad, vi kommer inte med bedrövelser utan ge er råd i att stanna upp, ni lyssnar på högre personer och ni behöver lyssna på er själva mer. Ni som går under martyr ska stanna upp och hjälpa den som vill bli hjälpt oavsett vilken martyr det handlar om. Vi dömer aldrig någon utan ni dömer er själva.  Vi kan aldrig ingripa om ni inte ber om det. Vi kan ingripa om det är ett måste och ni vill men inte vågar ropa på oss. Vi ger dig healingen om du ber oss. Det finns regler som ni kallar det men reglerna ska ni även se över. Vi kan inte styra er i ord vi kan bara hjälpa er förstå hur viktiga ni är för varandra. Reglerna kommer ett land ändra på och en man kommer känna sig besegrad, detta är inte lovord utan vi ser det som ska ske av att ni styr varandra i hand grepp. Stanna upp andas och se vilka nya vägar som kan skapas. Låt inte detta leda till kaos utan i kärlek se den nya väg ni skapar i harmoni.  

April

Dela era känslor denna månad, lever du ensam kommer de du vill in i ditt liv. Vi talar för många och inte för en av er. Be oss och vi hjälper dig på rätt väg. Ni vill mycke och det vet vi men vi ser inte att vi vill mycke vi ser helheten. Bestäm dig för det du vill. Lämna eller låta personer få komma in i ditt liv. Ni frågar hur ber vi? det handlar inte om en tro utan att vilja be oss. vi talar inte om böcker eller om skrifter. Vi talar från själen. 

Dela känslor och du ska känna känslor tillbaka. 

Maj 

Vi vill dela kraft i överflöd, behöver du överflöd ber du om det. Överflöd kan handla om mat, vatten, bröd eller annat som ni ser som överflöd, vi använder inte det ni talar om, pengar, vi använder kraft och tanken och överflöd. Denna månad kommer handla om överflöd. Hur kan du få överflöd? Skriv det du vill dra till dig be oss komma och ha tålamod. Olivträdet växte inte på en dag, det fick gro tills det blev en stam sedan grenar och sedan löv och blommor och sedan frukt. Ta in tilliten att allt kommer till dig om du vattnar din tanke och känsla. Vi kan inte styra över vad du önskar endast hjälpa dig med överflöd om du ber oss komma och heala det du behöver. 

Juni

Ni kallar detta sommar och vi kallar det stjärnor och solar högt på himlen. Mycke vatten kommer över er men inte av storm utan av vatten som behövs för att eran jord ska växa. Ni kommer inte springa ni kommer glädjas. 

Solen och stjärnorna kommer stå högt på himlen denna månad. ni kallar det värme vi kallar det kraft. 

Ni kommer finna kärlek denna månad, är du ensam kommer du dras till andra som söker närhet. Se dig som viktig denna månad och kärlek ska du känna. Be oss komma om du behöver oss. Saniel är en ängel som vi sänder till er och vi skänker er kärlek. 

Juli 

Låt livet känna kärlek denna månad. Ett land kommer behöva er , och ni kommer finnas för dom. De kommer tacka er och ni kommer känna er tacksamma. Ni som söker nya vägar i det ni kallar arbete denna månad kommer finna nytt bara ni släpper det gamla för att gå in i det nya. Vi talar för många. Det kommer en sm släpper sin girighet och en som kommer förstå mer ska delas i mellan er alla. En man som sitter på en tron kommer kliva ner och han kommer förstå han måste tänka om. Vi säger detta för vi redan vet hur livet kommer att bli. Ni som säker det ni kallar pengar denna månad kommer känna lättnad inför beslut som ska tas av de ni kallar högre makt. 

Många barn föds denna månad. 

Augusti

Stjärnorna och solarna dras sig tillbaka. Detta kallar ni höst och vi säger mörkerståndet. Vi lyser upp vägen för er. Våga lita på oss att vi finns med er. Vi ingriper inte hela tiden utan vill ni ska vilja vi kommer om det inte är meningen vi måste ingripa. Många kommer vända sig till kärlek denna månad och vi ser hur ni växer. En ängel är menad att födas denna månad i eran jord. Han kommer inte styra er eller be er fatta beslut, han kommer studera er och han kommer älska er som ni är menade att älskas. Många kommer se han medans andra ser han som en bror, en pappa , en vän. Han kommer stanna i 31 år. Han vet om hans syfte men han föds av en mor och far. De kommer älska han tills sista andetag. Han är inte Jesus som många tror utan han är en ängel som ska skapa balans och se vad ni behöver i framtiden. 

September 

Ni som känner lättnad denna månad ska känna detta. Eran luft kommer ändras och beslut kommer tas om naturen och detta ser vi redan som vi vet hur livet är menat. Många tror vi är orakel men vi ser det ni inte ser. 

Ni som väntar på överflöd kan be oss ge er överflöd. vi talar från hjärtat att ni ska känna frid och många kommer be oss om läkande denna månad. Vi kommer när ni ber oss. Se dig själv hur värdefull du är. Du är lika viktig som den du möter oavsett du är rik eller fattig. Du är rik på kärlek och rik på energi. Möter du en person som inte ler, säg hej till denne och sprid din energi. 

Ni som säker eran partner kommer finna detta denna månad, vi samtalar för flera och inte bara för en. Våga lämna det gamla för att gå in i det nya. 

Många kommer utvecklas detta år. 

Oktober

Vi kommer hjälpa många denna månad, kylan kommer vi kallar den vilan, och månen kommer lysa mer en solen. vi kommer med överflöd och kärlek denna månad och många kan känna av förändringar denna månad på det ni kallar jorden. 

Detta kommer vara bra för er, ni kommer känna glädje och länder kommer besluta om fred. Många kommer resa hem och familjer återförenas. 

Letar du efter din familj eller söker personer kommer du möta dem denna månad. Det förlorade blir återfunnit. Materiella ting så som människor, 

November 

Vi kommer andas samma luft som er denna månad. fler av oss kommer ner till er denna månad. vi ska finnas runt er. Vi kommer ner var 350 år och detta är står det i stjärnorna att vi ska komma. vi kommer inte påverka er och störa er. men vi ändrar på tiden så ni kan känna lugnet. Vi har i tusentals år kommit ner och vi har även ristats in i sten hur vi ser ut. Och andra har följt oss med stjärnorna och räknat ut tiden med våran ankomst. Andra har valt följa oss tillbaka och detta har inte med att de somnar in utan vi har tagit med oss dem och de har återvänt samma dag, men för de har det gått tusen år när de steg tillbaka från den plats de kom. Vi har inte tid och rum så som ni har. 

December 

Denna månad lämnar vi er igen. Vi kommer finnas för er, vi kommer lämna nytt och nya arter kommer födas. Nyare luft, och viktigt ni tar han dom de som föds på nytt. Vi finns när ni ber oss komma. Låt oss hjälpa er oavsett vad det handlar om. Ni ber inte om för mycke där emot om för lite. 

Denna månad är nya start och många äktenskap och många barn blir till. 

Ni kommer förändra mycke denna månad och många är överens. 

Kärleken kommer av att den först växer inom oss som vi sedan kan dela med andra. du är lika viktig som den du möter eller den du aldrig mött. Du är lika rik som den du möter oavsett det är rikedomar eller på kärleken.

ÄÄ Ängel Gabriel och Rafael 

Ljus och kärlek Karin.

Vill du veta hur mer hur ditt nya år kommer bli är du välkommen ringa min tarotlinje  Själarummet. 

Besök www.sjalarummet.se 

Eller ring 0939 1959 480kr och prata i 30 min eller 0939 1960 19,90kr min